Elbyrån erbjuder tjänster inom el och kommunikation till företag, privata kunder och kommuner. Vi ser oss som det lokala företaget i Vaggeryd med stor spännvidd – inget uppdrag är för litet, för stort eller för långt bort. Vår bas ligger i Vaggeryd och vi utför uppdrag i hela kommunen och dess omnejd.

Vi genomför både större och mindre service- och installationsuppdrag. För industrier erbjuder vi även kvalificerad märkesoberoende felsökningsservice på fleroperationsmaskiner som exempelvis Okuma, Mazak och Puma.

Kvalitet, kompetens och miljö
Dessa tre ledord löper som en röd tråd genom hela vår verksamhet oavsett om vi jobbar mot företag eller privatpersoner. Våra medarbetare har lång erfarenhet samt bred kompetens och strävar hela tiden efter att du som kund ska känna dig hundraprocentigt nöjd. Vi arbetar alltid med de marknadsledande produkterna och med högkvalitativa verktyg så att du ska känna en trygghet i det vi levererar. Centralt i vår verksamhet är också miljön. Vi har mottagit ett flertal miljöpris och är bland annat miljödiplomerade av Vaggeryds kommun.

Välkommen till Elbyrån!


watertobillions
Missing People BRIS