Skip to Content

Vi trampade Bolmen runt

Elbyrån i form av Micke Ahlnér, Håkan, Micke Englund och Claes genomförde på Nationaldagen Bolmen runt på 4 timmar och 34 minuter. Kanonväder och starka ben bidrog!

Vi blev årets företagare!

Årets företagare i Vaggeryds kommun blev Elbyråns ägartrio Håkan ”Pallis” Gustavsson, Claes Nord och Roger Andersson.

Läs hela artikeln här!

Arrangerade konstutställning

Elbyrån arrangerade den 17 april en konstutställning och manskörens vårkonsert i samband med Vaggeryds kommuns konst- och kulturhelg. Evenemanget pågick mellan 13.00 och 18.00.

Utställare var Maria Radich, Fryele, Inger Axelsson, Värnamo, Ulf-Ingvar Romare, Värnamo och Cornelia Lauermann, Bunn.

 

Vi vann upphandling gällande Byarums skola

Enligt LOU (Lagen om upphandling) har nu Vaggeryds kommun beslutat vilka aktörer som ska vara delaktiga i ombyggnaden av Byarums skola.

Elbyrån vann upphandlingen avseende elentreprenaden och vi har nu påbörjat arbetet. Byarums skola ska renoveras och byggas ut. Förhoppningen är att öppna upp skolan och förskolan i början av vårterminen 2015.

Det gröna affärssprånget

Under 2013 gick Elbyråns VD Håkan Gustafsson träningsprogrammet ”Det gröna affärssprånget”. Tillsammans med flera andra deltagare från varierande branscher tog han genom föreläsningar och workshops nya steg till ett utvecklat affärstänkande med miljön i fokus.

Kursen anordnades av Almi och under projektets gång fick deltagarna bland annat ta fram handlingsplaner med koppling till miljö och affärsnytta. Med hjälp av nya verktyg ska Elbyrån nu fortsätta utveckla sitt varumärke samtidigt som de skapar en ännu tydligare miljöprofil.