Laddstolpe/Laddbox

Köp laddstolpe/laddbox samtidigt som elbilen

Att ladda hemma är det smidigaste sättet att ladda sin elbil. Bilen laddar sig själv medan du gör annat och du slipper åka till bensinstationen.

Har du eget garage, carport eller parkering intill husväggen är det oftast enkelt att fixa laddplats. Det som behövs är framdragen el och en laddbox. Billigast är en laddbox på väggen i ett garage eller utomhus. En laddstolpe kräver oftast markarbeten och kan bli dyrare. Utbudet av laddhybridbilar och rena elbilar blir allt större och nu finns modeller som passar de flesta behov. För att ladda din bil säkert hemma behöver du köpa en laddstation samtidigt som du köper din elbil. En laddstation kan vara antingen en laddbox eller laddstolpe som har ett eller flera ladduttag/laddpunkter.

Privatpersoner kan utnyttja skattereduktionen för grön teknik vid installation av laddplats, här kan du läsa mer om bidrag och stöd

 

Låt hyresgäster och anställda ladda

Vi erbjuder laddboxar och laddstolpar för säker och effektiv fordonsladdning i anslutning till flerbostadshus eller företag.
Elfordon är framtiden. Vi har laddboxar och laddstolpar anpassade för företag och flerbostadshus som enbart behöriga kommer åt. Kontakta oss för mer info och hur vi kan hjälpa er och lösa de behov som finns.

0393-360 00 / [email protected]